Start verkoop Eleven Maassluis vrijdag 18 maart

Publicatiedatum: 15-03-2016

Op vrijdag 18 maart start de verkoop van het eerste nieuwbouwproject in Sluispolder-West: ‘Eleven Maassluis’. Het betreffen 11 koop eengezinswoningen aan de Guido Gezellestraat. Belangstellenden zijn tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom in het Schuurkerkje in Maassluis, gelegen aan de Schuurhof 142.

Eleven is, zoals de naam al zegt, een blok van 11 ruime koop eengezinswoningen gelegen aan de Guido Gezellestraat. U kunt op de website www.eleven-maassluis.nl meer lezen over dit duurzame nieuwbouwproject van Boele & Van Eesteren.

Start verkoop bijeenkomst
Het Schuurkerkje ligt dicht bij de nieuwbouwlocatie, dus u kunt uw bezoek combineren met een kijkje op de locatie waar deze 11 woningen gepland staan. Tijdens de start verkoop is de verkoopdocumentatie voor het eerst beschikbaar. U krijgt een verkoopmap mee met tekeningen, prijzen en het inschrijfformulier.

Het inschrijfformulier
Via het inschrijfformulier in de verkoopmap kunt u zich inschrijven voor specifieke bouwnummers waar uw serieuze interesse naar uitgaat. Het inschrijfformulier moet uiterlijk 24 maart om 17.00 uur in het bezit zijn van Overvoorde Makelaardij, Van de Kasteelestraat 56-A te 's Gravenzande.

Na 24 maart worden de kandidaten, die een woning toegewezen hebben gekregen, benaderd voor een persoonlijke gesprek. Verdere informatie over de inschrijving en de verkoop kunt u aan het team Eleven Maassluis stellen tijdens het start verkoopevenement op vrijdag 18 maart.

Welkom!
Team Eleven Maassluis ziet er naar uit u te mogen begroeten op vrijdag 18 maart van 15.00 tot 17.00 uur in het Schuurkerkje in Maassluis. Er is voor die dag geen vast programma opgesteld dus u kunt tussen genoemde tijdstippen komen wanneer het u schikt.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag