Wijziging verkeersmaatregelen eerste fase Sluispolder-West

Publicatiedatum: 02-02-2016

Aan de P.C. Hooftlaan vinden verkeersafsluitingen plaats om het riool te kunnen vervangen. Tijdens de werkzaamheden is de aannemer gestuit op enkele verassingen. Zij ontdekten een ‘niet bekende’ ondergrondse leiding. Daarnaast heeft men veel last gehad van het toestromend water in de ondergrond. Dit heeft er toe geleid dat de werkzaamheden aan de kruising met de Mgr. W.M. Bekkerslaan later worden uitgevoerd. De volgorde van de werkzaamheden is nu gewijzigd. Daarom zijn er nieuwe verkeersmaatregelen voor de komende weken afgesproken.

Verkeersmaatregelen
Van 1 februari tot 15 februari 2016
verricht de aannemer werkzaamheden in de rijbaan van de G.A. Brederolaan tussen de P.C. Hooftlaan en de Guido Gezellestraat. De gevolgen hiervan zijn:

  • Het autoverkeer is op dit wegvak niet mogelijk. Door aanpassing van het eenrichtingverkeer op de G.A. Brederolaan kunnen de bewoners ten oosten van de werkzaamheden de wijk binnenkomen of verlaten via de Bilderdijkstraat. Een eventueel alternatief is nog de Mgr. W.M. Bekkerslaan.
  • Het autoverkeer uit de Van Lennepstraat kan via de Bosboom Toussaintstraat op de G.A. Brederolaan komen en dan in oostelijk richting naar de Bilderdijklaan en de Laan 1940 - 1945.
  • Voetgangers en fietsers hebben doorgang via de trottoirs, maar met belemmeringen.


Van 15 februari tot en met 11 maart 2016 verricht de aannemer werkzaamheden in de rijbaan van de G.A. Brederolaan tussen de Guido Gezellestraat en de Jan Luykenstraat. De gevolgen hiervan zijn:

  • Verkeer uit de Guido Gezellestraat en van Lennepstraat kan via de P.C. Hooftlaan de wijk verlaten.
  • Verkeer uit de Bosboom Toussaintstraat kan via de Van Lennepstraat richting de P.C. Hooftlaan de wijk bereiken en verlaten.
  • Voetgangers en fietsers hebben doorgang, maar met belemmeringen.


Van 14 maart tot en met 25 maart 2016 verricht de aannemer werkzaamheden in de rijbaan van de Guido Gezellestraat. De gevolgen hiervan zijn:

  • Volledige afsluiting voor het gemotoriseerde verkeer.
  • Het verkeer uit de Verweystraat, Marsmanstraat en de Van Eedenstraat kunnen via de Jan Luykenstraat en de Mgr. W.M. Bekkerslaan de wijk bereiken en verlaten.
  • Voetgangers en fietsers hebben doorgang, maar met belemmeringen.

Verkeer met bestemming Sluispolder-West, ten oosten van de nu aangekondigde werkzaamheden, kan het beste gebruik maken van de in- en uitgang via de Bilderdijklaan.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag