Vanaf 2021 nieuwbouw Vlietlocatie

op de Vlietlocatie (na sloop van seniorencomplex De Vliet):

  • ruim 60 grondgebonden woningen en appartementen (waarvan 24 sociale huurappartementen)
  • circa 1.500 m² retail

Op de locatie waar nu nog seniorencomplex De Vliet staat, wordt Puur! Maassluis ontwikkeld. ABB Bouwgroep, gemeente Maassluis en Maasdelta hebben op 21 juni 2017 de overeenkomst getekend voor dit nieuwbouwplan.

Het nieuwbouwplan Puur! Maassluis
Het ontwerp is van Steenhuis Bukman Architecten. Voor de ontwikkeling en realisatie is ABB Bouwgroep verantwoordelijk. Het nieuwbouwplan bestaat uit ruim 60 grondgebonden woningen en appartementen plus circa 1.500 m² retail. Tot de woningen behoren 24 sociale huurappartementen, die Maasdelta afneemt. Ook komen er eengezinswoningen, maisonnettes en woon-werkwoningen. Door het diverse aanbod van woningtypes zal een brede doelgroep een thuis kunnen vinden in Puur! Maassluis.

Planning
Het huidige seniorencomplex De Vliet wordt op zijn vroegst medio 2020 gesloopt. Naar verwachting start de verkoop van Puur! Maassluis in 2020, waarna in 2021 de bouw kan starten.

Op de website van Puur! Maassluis vindt u meer informatie over het project. U kunt zich daar ook inschrijven voor een digitale nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rondom Puur! Maassluis.

Ga terug naar

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag